Ny innholdsrik uke som skal presenteres med filmsnutter de nærmeste dagene, så følg med på TV Visit Bjørn på Youtube (første snutt finner du nederst her).

 

Jeg er heldig som driver restaurant i en by med litt smitte for tiden, men man vet aldri, så alle selskap og konserter i stua skjer med gjeldende smitteverntiltak: Spriting av hender hver gang noen reiser seg, en meter avstand mellom bord og gjester som ikke er samme husstand (dvs nære venner med hyppig kontakt), puljevis servering. Men vi inkluderer allsang og skåling som er viktige ingredienser hos Visit Bjørn og gjestene opplever det som et samlende fristed, som er viktig i denne tiden vi lever i nå. Vel, viktig til alle tider vil jeg tro.

 

Men det er mer enn stuekonserter som har preget uka som har gått; en kort spasertur til nærmeste fjell, Våttakammen, skulle vise seg å bli en daglig redningsaksjon som pågikk i fem dager til ende. Jeg røper ingenting her, men det er starten på denne aksjonen du finner i filmsnutten nederst.

 

Årsaken til fjellturen var ikke bare finvær og friluft, men også fotografering og litt dronefilm for ferdigstillelse av et prosjekt jeg har jobbet med i 3 måneder: SMAK 63 er et Svensk/Norsk samarbeid om måltidsopplevelser med lokal mat langs den 63. breddegrad. Fra Trøndelags Kystparadis i vest til Västernorrland og Botniska Viken i øst. Jeg skal skrive mer om dette senere, for der har jeg nå møtt så mange spennende folk som også driver restauranter og gårdsutsalg i fjellheimer og de dype svense skoger. Gled dere til det skal presenteres.

Men først:

Her er første episode av fjellturen med påfølgende redningsaksjon, som jeg har kalt Mission Possible:

 

https://youtu.be/ek_BcKVVSfo

 

 

Follow by Email
Facebook
Youtube
Instagram