Ja, étt av disse passer i hvertfall så langt; og det kommer sikkert mildere vær etter hvert. Visit Bjørn fikk en travel siste uke i månedsskiftet med 2 stuekonserter og spilleoppdrag utenfor huset, ja faktisk rett utenfor kirka på toppen av Nordre.

I tillegg gjorde jeg alvor av mitt ønske om å sykle til en bondegård for å hente korn og mel som er både dyrket, høstet og kvernet på gården. Det ble en til dels strabasiøs tur, da jeg valgte sykkelen som ikke har gir, så hvis du vil se en 66-modell øyværing på en 52-modell DBS damesykkel opp Brubakken på Bakklandet finner du film nederst i bloggen.

Der finner du også mer om besøket hos bonde Lars Vidar og sønnen Johan på Reppe Søndre, og ser at det var verdt strabasene! Jeg skal garantert besøke dem igjen!

Det ble 2 fantastiske stuekonserter i helga: Tom Waits på fredag og Bruce Springsteen på lørdag, begge med fullsatt stue og entusiastisk publikum. Fredagen ble filmet, så den finner du flere klipp fra i Youtube-filmen under.

Det er mye på gang også kommende uke, både med mat og musikk, så jeg håper du kan abonnere på Youtube-kanalen min, så får du beskjed når jeg legger ut noe nytt (det er gratis å abonnere).

Gjerne også gå gjennom sidene og temaene på min hjemmeside og gi meg beskjed om det er noe du savner, eller noe som bør korrigeres, for det er sikkert noe jeg overser.

Ønsker deg ei fin uke!

Hilsen Bjørn

 

Follow by Email
Facebook
Youtube
Instagram