Jeg har frihelg, og den skal jeg sette pris på! Det høres kanskje rart ut, men jeg håper det er den siste på lenge! Hver helg framover har jeg satt opp arrangementer i stua, og halvparten er utsolgt, noe som kjennes ekstra godt i disse usikre tider. Først onsdag neste uke får jeg vite om jeg kan avholde arrangementene, for med plassbegrensingen som gjelder nå lar det seg ikke gjøre.

Jeg er av de heldige i min bransje, for min lille restaurant har ingen løpende utgifter, ingen ansatte, ingen leie av utstyr eller lokaler. Jeg håper inderlig at det offentlige sørger for å bidra til at alle som uforskyldt må stenge dørene, eller nesten enda verre: har åpent uten gjester, får kompensert nok til å berge gjennom dette. Det er ikke dugnad for næringslivet, der er det store skjevheter, urettferdige skjevheter.

Selv om jeg savner utenlandsturer og gleder meg til det åpnes opp, håper jeg at landet her får ha åpent innad en stund, og at vi alle flittig besøker og støtter alle som har slitt. Det var fantastisk å se alle norgesferierende nordmenn (og damer) i fjor sommer, i by og land!

Visit Bjørn har utvidet tilbudet i sommer til å gjelde også utenfor huset. Men ikke langt: Jeg har oppdaget så mye fantastisk fint i nærområdet at jeg virkelig gleder meg til å ta med folk på tur, ned til stranda og opp til fjellet! Visste du at det tar under 60 minutter fra huset til nærmeste fjelltopp, inkludert et besøk ved nærmeste strand? Jeg tar med turgitar og turmat, så det blir mat & musikk i idylliske omgivelser i skikkelig Visit Bjørns ånd!

Jeg skal snart legge ut de første datoene, med introduksjonstilbud, så følg med.

I morra kommer en ny filmsnutt fra sist uke, med brødbaking, musikk og snutt fra påska på Hitra, så sjekk innom igjen da.

God fredag fra Bjørn

(Bildet øverst er tatt fra Våttakammen i morgentimene 8. april. Dette er fjellet som ligger nærmest huset, og hvor lunsjen inntas på opplevelsesturene)

Follow by Email
Facebook
Youtube
Instagram