Velg en side

Godt nytt spennende år! 

Hvem hadde trodd…? Jeg skulle ha min travleste januarmåned noensinne, med 15 fullbookede helaftener i stua. Etter min travleste desember noensinne. Men slik ble det jo ikke. Jeg rakk å gjennomføre 20 julebord før bråstoppen, så da berger jeg over. Men det var ekstra ergerlig denne gang, for det er jo ingen nedstenging, bare skjenkeforbud og avstandsregler som rammer min bransje verre enn noen annen. Men ok, min bransje er tålmodig, utholdende og optimistisk, hvis ikke ville vi sikkert drevet med noe annet.

 

Jeg tror 2022 blir en fantastisk fint år, tross laber start. Trondheim og Trøndelag er kåret som vert for den internasjonale matorganisasjonen «European Region of Gastronomy» og Visit Bjørn er en av vertene. Kriteriet er at menyen må bestå av minst 30% lokal mat, og at alle servitører kjenner og presenterer den lokale maten. Visit Bjørn har 80% lokal mat, og kanskje mer i.l.a. året.

 

Nytt av året er at du kan se programmet og drikkemenyen, samt kjøpe billetter på Vipps: 68 80 24.

Så håper jeg vi sees om ikke altfor lenge.

 

 

 

 

 

Follow by Email
Facebook
Youtube
Instagram