Ofte i livet setter man i verk saker og ting, uten å vite hvor tidkrevende det er. Like ofte er man glad for at man ikke visste det, for da kanskje … 

Vel, det å lage ukentlig Youtube-innlegg var en slik ting. Jeg bruker 3 ganger så lang tid som planlagt, og likevel blir ikke resultatet like bra som forventet, men «øving gjør mester» gjelder helt sikkert også her, så jeg lar det stå til og tror at jeg innen året er omme blir fornøyd.

EPISODE 2 inneholder:

1. Brødbaking (med en brødbakesang)

2. Man in Black (kun siste vers oversatt til norsk)

3. Påskestemning fra Hitra

Som jeg skrev i dag på min facebook-side:

Nabokona på Fjellvær kom fra Elverum og jeg husker hun sa «jæster» i stedet for gjær. Jeg oversatte da i ungdommens vår en ganske kjent sang fra Beatles og døpte den Jæsterdeig!
Sangen har blitt underkjent i samtlige band jeg har spilt i, men nå gikk den endelig gjennom, i mitt enmannsband! 😄
 

Her får du sangen urfremført, i sine rette omgivelser. (Jeg droppa andre vers om morrabrød, for jeg har i tidens ånd blitt så hårsår at jeg tar meg nær av egne tekster!) 😄

 

Hvis du berger deg gjennom låten og brødbakinga får også et vers av min oversettelse av Johnny Cash’ Man in Black, og vil du høre sangene i sin helhet må du komme i stua mi! Utsolgt neste helg, men ledig 24. april, hvis Høie vil!

Her er linken til min Youtube-kanal hvor du finner Jæsterdeig og div. i Episode 2.

Gjerne abonner på kanalen min (gratis abonnement).

 

https://www.youtube.com/channel/UCNeBubggZWRZj4d_xoHdE3g

 

 

 

Follow by Email
Facebook
Youtube
Instagram