Mai endte godt i stua: Selskap med mat og musikk både fredag og lørdag. Selv med 1 meter avstand får vi litt følelsen av at pandemien nå går mot en slutt og snart er over. Men så kom mandagen! I går, på månedens siste dag, ble det etter ekstraordinært formannskapsmøte bestemt nye restriksjoner med full skjenkestopp og andre strenge regler i én uke! Så der røk dessverre neste helgs arrangementer. 

Det var etterdønningene fra 17. mai-feiringen vi fikk føle nå. En kraftig økning i antall smittede, hovedsakelig folk i 20-årene, gjorde at alle skoler og universitetet ble stengt med umiddelbar virkning. Vi håper tiltakene virker såpass kjapt at det holder med én uke, hvis ikke må vi belage oss på to.

Nedstengingen kom samtidig med strålende sol og finvær, som har ført til masse-utflukt til parker, badeplasser og fjelltopper. Studenter og familier med store ryggsekker går forbi huset morgen og kveld, mange med hengekøye for å overnatte ute. Jeg har selv brukt mye av tiden ute, med drone filming og turer i marka. Jeg har også filmet innendørs, i stue og kjøkken med nye idéer for musikk og mat, så nå kommer det snart flere filmer fra Visit Bjørn.

Gjerne abonner på min TV Visit Bjørn (på YouTube – klikk den røde rundingen til høyre).

Det er gratis, og det skal bli noen fine klipp der etterhvert (har et spennende prosjekt på gang i juli).

 

 

 

 

 

 

Follow by Email
Facebook
Youtube
Instagram